Sponsori & Parteneri

Desfasurata de magazinele PROFI in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, parteneri de afaceri si parteneri media, "PROFI te premiaza" este o campanie de responsabilitate sociala corporativa (CSR) prin care in 2011 si 2012 peste 3600 de calculatoare si 220 de videoproiectoare au fost daruite catorva sute de institutii de invatamant preuniversitar.

Datorita acestui proiect amplu, aproximativ trei sute de mii de elevi se pregatesc deja mai bine, iar campania continua si in 2013, in 36 de judete din tara, implicand aproximativ 160 de magazine.

Numai anul trecut, peste 1 milion de oameni au fost implicati in campanie, realizare recompensata cu Premiul special pentru sustinerea comunitatii de catre Romanian CSR Awards.

Sponsori de renume s-au implicat in aceasta campanie, printre care Pepsi, Caroli, Henkel, P&G, Unilever, Vodafone, Tymbark, Doncafe, Intel, Asus si multi altii.

De asemenea, am colaborat cu parteneri media precum: Radio Romania Actualitati, Libertatea, ziare.com, Bravo Girl, Avantaje etc.

In acest an, se intrevad deja si mai multe parteneriate, atat de afaceri, cat si media.

Pentru detalii legate de campanie, va rugam sa ne lasati un mesaj.